El cor de Medea

Blog cooperatiu de clàssiques

Repàs de declinacions i verbs

sapho2Com s’acosta el temps de l’oblit (no sé perquè durant les vacances us oblideu de tot el que hem après), us envio un link on podreu repassar les declinacions i els verbs. El lloc es diu EVPHORVIA i si poseu el ratolí damunt el dibuix de “Llengua” veureu que surten dues opcions: Morfologia casual i Morfologia verbal” Us recomano que clikeu a morfologia casual o posa “ex. per declinacions” RECORDEU!!! No és una activitat pròpiament dita, només és un lloc útil per repassar el que ja sabeu (je, je, je). WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS!

dimecres, 10 Desembre 2008 - Posted by | Morfologia llatina, Roma |

2 comentaris »

  1. Ya veo que te despides de tus alumnos y les desea buenas fiestas. A mí todavía me quedan las evaluaciones… una semana dura pero con final feliz. Ya se hizo la presencial en Sagunt y estuvimos cuatro (sensu stricto) y los profes. A ver si hay otra ocasión para conocernos en persona. Seguiremos leyéndonos y saludándonos. Buenas fiestas y tranquilas vacaciones,
    Casandra.

    Comentari per Carmen | dissabte, 13 Desembre 2008

  2. ¡Feliz año nuevo! No te has librado de mí… me han mandado un MEME y te he involucrado… ¡Lo siento! Un saludo… Casandra.

    Comentari per Carmen | dimecres, 21 gener 2009


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: